beats by dre cheap

Dve nedelje posle...

Toliko toga se desava a ja imam tako malo vremena...

Bila na izlozbi u Nisu,upoznala gomilu kreativaca razmenila hrpu telefona i kontakt mailova prodala koju onako skromno za pocetak...U planu je izlozba u stacionarnom mi gradu preko turisticke organizacije u okviru etno festivala i koncerta dragog mi Zvonka Bogdana ;)

Krenuli smo u skolicu ( pripremni razred).Vaspitacica nas je pohvalila kao veoma komunikativnu i otvorenu devojcicu.Naucila je par divnih pesmica, nacrtala gomilu crteza, ( mala je talentovana i ima izuzetno oko za detalje) i naravno DOBILA VASKE... cime se( jao )hvali svima koje poznajemo... Alarmirala sam Uciteljicu koja je vest prosirila putem oglasne table, Vikend proveden u desinsekciji i deratizaciji te pravljenju ajvara ;) Na svu srecu na vreme smo primetili te je sve odradjeno za 2 dana ( mislim na vaske ne na ajvar )

Mrtva sam umorna te zaspim sa naocarima na vrh nosa daljinskim u jednoj i mobilnim u  drugoj ruci

Od sutra krecem sa krecenjem divnog mi doma i objavljujem oglas sledeceg teksta: ako me vidite na ulici da padam u nesvest pomozite mi molim vas nisam narkoman niti pijanica samo mi je jako jako potreban odmor ;)

Naravno u gusti raspored je ubaceno par proslava, kafica sa mojim dragim prijateljicama pokoja brzopotezna svadja sa dragim mi ukucanima ... ma idila... 

Uskoro foto post 

Ostajte mi cool ;)

 

to sam samo JA
http://jesyblesy.blogger.ba
18/09/2011 22:21