beats by dre cheap

MAME VAM GA...!!!!

UUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!

JESY BITI MNOGO LJUTA !!!!

Sta je bilo pitate se.... nekoliko stvari drugari moji

Prvo ... besna sam kao ris na vest da se besplatna promena pola radi i u Srbiji zemlji u kojoj vestacka oplodnja nije besplatna( traze vam milion nekih nalaza koji su eto sigurniji kada se rade u privatnim ordinacijama i labaratorijama pa vas te analize iznesu oko 1000 evrica koje posteno retko koji gradjanin Srbije moze skupiti u zivotu a kamoli za mesec dva)

Eto vazno nam je da trandze postanu bate lili seke bez mogucnosti proste reprodukcije a sa svih strrana klicu kako ce Srba za par desetljeca ostati za pod jednu krusku

EEEEEEEEEEEJ LJUDI MNOGO SAM BESNA

Besna sam jer moja uprava u Beogradu ne brine sto mene sa svih strana salecu da po ugovoru nisu ispostavili nista sa tacke 2 , 4 i 6 a ja o tome nemam pojima niti zasto niti kako niti dali ce uopste vanredno nesto poslati a telefon zauzet danima na mail ne odgovaraju a kada nam firma pukne sefovi ce zadnji da napuste palubu... prvo ce da poberu lovu sa racuna sefova i co

Besna sam na ovu kisu koja preti da mi pokvari sutrasnji odlazak na moto skup i koncert Riblje Corbe koji cekam kao ozebao sunce vec neko vreme ;)

Inace slede pripreme za jedan sesti rodjendan i teoriju zavere da isti necemo slaviti niti pripremati tortu a sve cemo odraditi u tajnosti sa sve faktorom iznenadjenja i iskakanjem iza namestaja ( hvala bogu na dobrim iskusnim drugaricama te potpunom poverenju da ce ono sto im poverim savrseno odraditi) Meni ostaje samo da pripremiom tortu taj deo cu sa zadovoljstvom odraditi ... Inace sijem, torbica imam  gomilu raznih boja i dezena oblika i ... tako Spremam se za Merak( Nis- bazar rucnih radova nakita torbi....)

I tako eto da znate ;)

to sam samo JA
http://jesyblesy.blogger.ba
29/07/2011 14:05